Lirik Janur Kuning - Kebacut Kangen Lyrics

Kamis, 22 Juni 2017

senadyan aku rung suwe kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

senadyan aku rung suwe kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Lirik Terkait: