Lirik Yulia Vanesa - Ayang Ayang Lyrics

Kamis, 22 Juni 2017

ayang-ayang wong manisku sayang
tansah nggodho kang teko lan ilang
saben-saben mung ngerindu ati
ayang-ayang rino lan wengi

koyo-koyo aku wes niteni
pendak-pendak sore ngancik wengi
ayang-ayangmu teko nganthili
mung tansah gawe bingunge ati

kedanan aku kedanan
sak paran-paran saben wektu mung kelingan
jenengmu pasuryanmu
gawe mripatku ora biso turu

oh bulan oh lintang
kirimno salam aku pengen sesandingan
tetabuh gending tresno
mugo biso gawe ngeleremne dodo

ayang-ayang wong manisku sayang
tansah nggodho kang teko lan ilang
saben-saben mung ngerindu ati
ayang-ayang rino lan wengi

koyo-koyo aku wes niteni
pendak-pendak sore ngancik wengi
ayang-ayangmu teko nganthili
mung tansah gawe bingunge ati

kedanan aku kedanan
sak paran-paran saben wektu mung kelingan
jenengmu pasuryanmu
gawe mripatku ora biso turu

oh bulan oh lintang
kirimno salam aku pengen sesandingan
tetabuh gending tresno
mugo biso gawe ngeleremne dodo
mugo biso gawe ngeleremne dodo

Lirik Terkait: