Lirik Mahesa - Ngeliyo Lyrics

Minggu, 11 Juni 2017

apuwo ati sun kari nelongso
welas tulus tapi disio-sio
kurang paran sun nong awak riko
sekabehane wes sun ikhlasno

apuwo kok riko kari mentolo
sing tau nganggep isun iki ono
cukup semene baen isun hang loro
timbang sun nganteni sadare riko

opo sing sadar riko ambi welas iki
welas ati iki kejeron riko tatoni

wes sing kiro biso sun ngerubah ati
kadung sadare baen riko larani
wes sing kiro biso sun mbalek nong riko
ati isun iki wes kadung loro

ngaliyo wes ngadoho isun ikhlasno
wes cukup semene isun ngerasakno
wes sing kiro biso sun mbalek nong riko
ati isun iki wes kadung loro

huuuu huuuuu

apuwo kok riko kari mentolo
sing tau nganggep isun iki ono
cukup semene baen isun hang loro
timbang sun nganteni sadare riko

opo sing sadar riko ambi welas iki
welas ati iki kejeron riko tatoni

wes sing kiro biso sun ngerubah ati
kadung sadare baen riko larani
wes sing kiro biso sun mbalek nong riko
ati isun iki wes kadung loro

ngaliyo wes ngadoho isun ikhlasno
wes cukup semene isun ngerasakno
wes sing kiro biso sun mbalek nong riko
ati isun iki wes kadung loro, ati isun iki wes kadung loro

Lirik Terkait: