Lirik Vita Alvia - Sing Biso Lerem Lyrics

Minggu, 11 Juni 2017

welas hang sun simpen
kangen hang sun pendem
nyang riko sing biso lerem

masio cerito, masio mung ngimpi
kepingin isun baleni
kangelan ati iki, kangelan nglalekaken

riko kembang ring angenan
saiki wis ilang ati
sing biso tah sun roso maning
arume welas riko

riko kembang ring angenan
saiki wis ilang ati
sing biso tah sun roso maning
arume welas riko

welas hang sun simpen, kangen hang sun pendem
nyang riko sing biso lerem
masio cerito, masio mung ngimpi, kepingin isun baleni
kangelan ati iki, kangelan nglalekaken

riko kembang ring angenan, saiki wis ilang ati
sing biso tah sun roso maning, arume welas riko
riko kembang ring angenan, saiki wis ilang ati
sing biso tah sun roso maning, arume welas riko maning

Lirik Terkait: