Lirik Vita Alvia - Bingung Lyrics

Rabu, 07 Juni 2017

sun selabarno nong ulan
tapi ulan meneng bain
sun selabarno nong lintang
tapi lintang meneng bain

sun takoni ombak nono jawabe
sun takon angin nono semaure

bingung kari gedigi
ngerasakno kangen iki
mergo ati katot kegowo
kegowo demenan

wis dowo ulihe jangkah
isun nguber roso
hang wis katut kegowo
kegowo riko

sun selabarno nong ulan
tapi ulan meneng bain
sun selabarno nong lintang
tapi lintang meneng bain

sun takoni ombak nono jawabe
sun takon angin nono semaure

bingung kari gedigi, ngerasakno kangen iki
mergo ati katot kegowo, kegowo demenan
wis dowo ulihe jangkah, isun nguber roso
hang wis katut kegowo, kegowo riko

bingung kari gedigi, ngerasakno kangen iki
mergo ati katot kegowo, kegowo demenan
wis dowo ulihe jangkah, isun nguber roso
hang wis katut kegowo, kegowo riko, riko

bingung kari gedigi, ngerasakno kangen iki
mergo ati katot kegowo, kegowo demenan
wis dowo ulihe jangkah, isun nguber roso
hang wis katut kegowo, kegowo riko, riko

Lirik Terkait: