Lirik Vita Alvia - Tombo Loro Lyrics

Rabu, 07 Juni 2017

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

mili banyu moto iki
temetes ring rino lan wengi
inget riko hang sun kiro
sing bakale maruh ati

padahal welas iki putih tulus lan suci
apuwo riko sing ngeregani

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun bebani
sing ono tah paran hang biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

Lirik Terkait: